Konvertering af licenser for eksisterende Dynamics C5 abonnementskunder


Ved launch af Microsoft Dynamics C5 2014 havde vi også fornøjelsen af, at frigive information om, hvilke licenskonverteringsmuligheder vi stiller til rådighed for vores abonnementskunder, som har erhvervet licens til Microsoft Dynamics C5 før den 6. oktober 2013.

Kort sagt, så kan kunderne frit vælge, om de vil videre med Dynamics C5 2014 i abonnementsbaseret form eller, om de i stedet hellere vil videre med en licens til Dynamics NAV 2013 R2. Vælger de det sidste, så konverteres funktionalitet til funktionalitet og brugerantal til brugerantal uden at det påvirker kundens licensværdi og dermed abonnementspris. Det hele er beskrevet i "Microsoft Dynamics C5 2012 Upgrade Policy" som findes på Getting Ready for Microsoft Dynamics C5 2014 på PartnerSource.

På samme side findes også inden længe båndede udgaver af de to online træningssessioner, som EOC har afholdt. Disse beskriver både hvordan man bestiller en ny licens til Dynamics C5 2014 samt hvordan men bestiller en opdatering fra Dynamics C5 2012 til Dynamics NAV 2013 R2.

Comments (0)

Skip to main content