EMEA Convergence 4. – 6. november i Barcelona


EMEA Convergence 4. – 6. november i Barcelona

Benyt muligheden for at tage jeres nøglekunder med til Convergence i november. Det er den bedste mulighed for at vise dem den unikke værdi Dynamics kan bidrage med i deres forretning og Dynamics teamet stiller gerne op til møder og kan også hjælpe jer med at få sat relevante Executive møder op.

Bemærk: 5:1 Incentive indtil 21. oktober

For hver 5 unikke tilmeldte Dynamics-kunder eller prospects I har som partner til Convergence, giver vi jer som partner 1 fribillet, som Microsoft Danmark betaler for, og du sparer derved 1.295 Euro. Til gengæld kan du få opbygget en fantastisk relation til dine ”kunder” og samtidig få en meget spændende og indholdsrig konferencedeltagelse. De skal bare skrive jer på som partner, når de tilmelder sig, så vi kan se hvilke partnere, der får udløst gratis billetter. Dette tilbud gælder kun indtil den 21. oktober. Der kan ikke udstedes fribilletter herefter. Fribilletter gælder kun for partnere.

Executive 1:1 Meetings

Jeg vil fremhæve muligheden for, at kunder og partnere kan mødes med Microsoft Executives som Neil Holloway, Kirill Tatarinov, Julian Johnson, Bob Stutz, Christian Pedersen, Hal Howard, Doug Kennedy, Wayne Morris. Hvis man ønsker møde med en af de mange Top Executives, der stiller sig til rådighed skal kunde/partner udfylde et dokument kaldet ”Executive Meeting Backgrounder”. Hvis du er interesseret i det, så send en mail til Jeanett Heller på jheller@microsoft.com. Jeg skal have dokumentet udfyldt retur senest den 21. oktober.

 Der er spækket med produktnyheder på Dynamics løsningerne. Læs mere om det store udbud af Dynamics-sessions her


Comments (0)

Skip to main content