Har du tilmeldt dine seminarer/webinarer til vores kampagnesider samt indsendt logo og link/url til "Prøv Gratis…"? Deadline den 1. oktober 2013


Vil du have vist dine seminarer/webinarer på Dynamics C5, NAV og AX'  kampagnesider samt promovere din "Prøv Gratis..." side?

Deadline den 1. oktober 2013!

Kære Partner,

Som du måske allerede ved, har vi på vores kampagnesider for hhv. Dynamics C5, NAV og AX mulighed for at promovere alle de mange seminarer og webinarer, som I partnere afholder omhandlende vores løsninger.

Vi opdaterer siderne hvert kvartal og deadlines for indsendelse af lister over året er den 1. i hvert kvartal. Vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde hver enkelt partner ad hoc rettelser, så sørg derfor venligst for, at alle informationer er korrekte ved indsendelsen.

Vigtigt og nyt!

Når du som Microsoft Dynamics C5 partner og Microsoft Dynamics NAV partner tilmelder dine seminarer/webinarer på vores kampagnesider, vil du samtidigt også blive vist som en af de mulige valgbare partnere, når potentielle kunder ønsker at prøve en gratis version. Dette forudsætter naturligvis, at vi fra jer, modtager et partnerlogo og et link til den "Prøv Gratis..." side, I som partner, ønsker kunden skal dirigeres hen til for hhv. C5 og NAV.

Samtidigt er du også synlig, når kunden klikker på ”Find en partner” vel at mærke, hvis du har en profil i PinPoint.

Man kan ikke være synlig på partnerlisten uden at have planlagte seminarer eller webinarer.

Du bedes udfylde vedhæftede seminarskabelon (bemærk at skabelonen er ny!) og sende til dyndk@microsoft.com. Det er naturligvis ikke en forudsætning, at du har seminarer på alle tre produktlinjer. Titlen bedes venligst indeholde max. 50 karakterer inkl. mellemrum.

Ligeledes bedes du sende jeres partnerlogo og link/url til jeres C5 (2014) og/eller NAV "Prøv Gratis..." side, så snart du har materialet klart, - og gerne primo oktober if. med launch af C5 2014 og NAV 2013R2. Ligeledes sendes materialet til dyndk@microsoft.com.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Mange hilsner

Microsoft Dynamics Team

Kampagnesider:

 

C5:               www.microsoft.dk/mereoverskud

 

NAV:            www.microsoft.dk/nav

 

AX:              http://www.microsoft.com/da-dk/dynamics/erp-ax-2012-r2.aspx

 

 

 

seminars_dynamics_newtemplate.xlsx

Comments (0)

Skip to main content