Dynamics SMB ERP Partnerforum – Special Edition: Partnerlaunch af Microsoft Dynamics C5 2014


Til oktober lancerer vi Microsoft Dynamics C5 version 2014 og som partner, har du på denne særlige udgave af SMB ERP Partnerforum mulighed for, at få indsigt i den kommende version.

På dagen vil du få mulighed for både at få et bredt overblik over version 2014 samt se demoer på funktionalitet og integrationsmuligheder. Desuden skal vi naturligvis kigge på licenser og priser samt partner readiness. Dagen sluttes af med mulighed for spørgsmål.

Til denne særlige udgave af Partnerforum har vi valgt kun at holde ét samlet arrangement for alle SMB ERP partnere. Det finder sted onsdag den 18. september, og vi mødes hos Microsoft, Tuborg Boulevard 12, 2900 Hellerup, hvor der er registrering og let morgenmad fra kl. 8.30. Imellem 9.00-9.15 går vi over i Experimentarium, hvor selve præsentationerne finder sted. Vi regner med, at afslutte dagen omkring kl. 16.45 afhængigt af mængden af spørgsmål.

Tilmelding til dagen foregår pr. e-mail til dyndk@microsoft.com. Bemærk dagen er alene for partnere og man kan dermed ikke medbringe kunder.

På gensyn!

 


Comments (0)

Skip to main content