Har du tilmeldt dine seminarer til vores kampagnesites? Deadline er fredag den 5.4.13!


Vil du have vist dine seminarer på Dynamics C5, NAV, AX og

CRM på vores kampagnesites?

Deadline fredag den 5. april 2013!

Kære Partner,

Som du måske allerede ved, har vi på vores kampagnesites for hhv. Dynamics C5, NAV, CRM og AX mulighed for at promovere alle de mange seminarer og
webinarer, som I partnere afholder omhandlende vores løsninger.

Vi opdaterer siderne hvert kvartal og deadlines for indsendelse af lister over året er den 1. i hvert kvartal. Det vil sige, at i 2013 er deadlines den 5. april 2013 (pga. påske), den 25. juni 2013 (pga. sommerferie) og den 1. oktober 2013.

Når du som Dynamics C5 partner tilmelder dine seminarer på vores kampagnesite, så vil du samtidigt også blive vist som en af de mulige valgbare partnere, når potentielle kunder downloader en gratis prøveversion af produktet. Disse leads vil blive tilsendt en gang ugentligt. Samtidigt er du også synlig, når kunden klikker på ”Find en partner” vel at mærke, hvis du har en profil i PinPoint. Man kan ikke være synlig på partnerlisten uden at have planlagte seminarer eller webinarer.

For Dynamics NAV partnerne vil man også blive vist under ”Find en partner” ved tilmelding af seminarer, men her er der en yderligere forudsætning for deltagelse på sitet. Vi har brug for stærkere indsigt i vores fremtidige forretning og den almene tilstand i markedet, og ønsker man at blive vist som partner, så tilmelder man sig samtidigt en månedlig pipeline-rapportering. Det foregår ved, at man én gang månedligt deler en oversigt over den forretning, man har i pipeline med en navngiven Partner Account Manager, og at den herefter gennemgås på et månedligt online-møde. Det giver flere partnere mulighed for at gøre Microsoft opmærksom på den indsats, I hver især yder i markedet, og hvilken forretning I driver for os. Har du spørgsmål til Dynamics NAV pipeline-processen kan disse rettes til Henriette Thaulow på handerse@microsoft.com.

Du bedes udfylde vedhæftede seminarskabelon og sende til dyndk@microsoft.com. Det er naturligvis ikke en forudsætning, at du har seminarer på alle fire produktlinjer. Titlen bedes venligst indeholde max. 50 karakterer inkl. mellemrum.

Mange hilsner

Microsoft Dynamics Team

Kampagnesider:

C5:               www.microsoft.dk/mereoverskud

NAV:            www.microsoft.dk/nav

CRM:           www.microsoft.dk/crmonline

AX:              http://www.microsoft.com/da-dk/dynamics/ax-2012-seminarer.aspx

 

seminarer _template.xlsx


Comments (0)

Skip to main content