Mød Microsoft i København den 19. marts


Mød Microsoft er din mulighed for at møde os 100% i øjenhøjde, hvor du kan blive opdateret og få overblik over Microsofts nyeste produkter og programmer. Benyt dagen til at indgå i dialog med din distributør om hvordan de kan tilføre yderligere værdi til din forretning.

Hør blandt andet om Windows Server 2012. Produktchef Christian Christoffersen taler om "Nutidens Small Business Server” –Dine kunders arbejdssteder og arbejdsformer ændres konstant. De skal være på farten og samtidig beskytte deres data. Og du kan hjælpe dem med en løsning baseret på Windows Server 2012 Standard eller Essentials.

Hør også om Det Nye Office, Windows 8, Office 365, SQL server og meget mere.

 

Tilmeld dig Mød Microsoft i København d. 19/3

 

Med venlig hilsen

Maria Mingolla Kielgast

 

 


Comments (0)

Skip to main content