Webinar om OIOUBL og Microsoft Dynamics C5 2012 SP1


Webinar om OIOUBL og Microsoft Dynamics C5 2012 SP1

Dette er en Invitation til at deltage i et webinar, som omhandler opsætning og information om OIOUBL til Dynamics C5 2012 SP1. Webinaret finder sted den 9. januar 2012, kl. 9.30 til 10.30.

Igennem en årrække har Microsoft Dynamics C5 supporten afholdt faste månedlige webinarer, hvor vi har leveret information om en lang række emner, lige fra tips og tricks og seneste nyt til
OIOUBL. Det foregår fast den anden onsdag i måneden fra kl. 9.30 til 10.30. Alle Microsoft Dynamics C5 partnere kan deltage, og det er gratis at være med.

Da vi på forskellige webinarer har haft forskellige emner vedrørende OIOUBL, vil vi nu lave et samlet webinar, hvor alt vedrørende OIOUBL vil blive gennemgået og vist i Microsoft  Dynamics
C5.

For at kunne deltage, skal du tilmelde dig via dette link.

Du tilmelder dig derved også til de efterfølgende webinarer. Det afsluttende webinar i den nuværende række er den 12. juni 2013. Alle webinarer bliver optaget og er tilgængelige på Partner Learning Center (PLC) – dog kun hvis har fulgt ovenstående link og har registreret dig og har modtaget bekræftelse på registreringen.  Alle der er registreret vil, efter webinaret er afholdt, få tilsendt link til optagelserne, så selvom du ikke kan deltage på selve dagen, så kan du alligevel se webinaret.

Har du problemer med at registrere dig, eller med at tilgå webinaret, så er PLC teamet klar til at hjælpe dig.

Kontakt:

Microsoft PLC-Team

Tel: +44 (0) 870 850 9442
Mail: weregsup@microsoft.com

 

 

 

 

 

 


Comments (0)

Skip to main content