Opsætning og information om OIOUBL til Microsoft Dynamics C5 2012 SP1


Invitation til at deltage i et webinar via live meeting, som omhandler opsætning og information om OIOUBL til Microsoft Dynamics C5 2012 SP1

 

Igennem en årrække har Microsoft Dynamics C5 supporten afholdt faste månedlige webinarer, hvor vi har leveret information om en lang række emner, lige fra tips og tricks og seneste nyt til OIOUBL.

Det foregår fast den anden onsdag i måneden fra kl. 9.30 til 10.30.

Alle Microsoft Dynamics C5 partnere kan deltage, og den eneste omkostning er tidsforbrug.

Da vi på forskellige webinarer har haft forskellige emner vedrørende OIOUBL, vil vi nu lave et samlet webinar hvor alt vedrørende OIOUBL vil blive gennemgået og vist i Microsoft Dynamics C5.

For at kunne deltage, skal du tilmelde dig via nedenstående link:

https://training.partner.microsoft.com/learning/app/management/registrationex/LMS_Registration.aspx?UserMode=0&Mode=0&ActivityID=815753

Du tilmelder dig derved også til de efterfølgende webinarer. Det afsluttende webinar i den nuværende række er den 12. juni 2013.

Alle webinarer bliver recordet og er tilgængelige på Partner Learning Center(PLC) – dog kun hvis har fulgt ovenstående link og har registreret dig og har modtaget bekræftelse på registreringen.

Alle der er registreret vil, efter webinaret er afholdt, få tilsendt link til recording, så selvom du ikke kan deltage på selve dagen, så kan du alligevel se webinaret.

Har du problemer med at registrere dig, eller med at tilgå webinaret, så er PLC teamet klar til at hjælpe dig.

Kontakt:
Microsoft PLC-Team
Tel: +44 (0) 870 850 9442

Mail: weregsup@microsoft.com

 

 

Med venlig hilsen

Microsoft Dynamics C5 supporten

Comments (0)

Skip to main content