Perpetual Licensing – NY pris- og licensmodel for Microsoft Dynamics NAV 2013


Når vi den 1. oktober launcher Microsoft Dynamics NAV 2013 bliver det med en helt ny pris- og licensmodel. Det betyder bl.a., at løsningen ikke længere kan indkøbes under Business Ready Licensing (BRL) ligesom at alle kunder som ønsker at opgradere samtidigt skal skifte til den nye model.

Det er derfor yderst vigtigt at alle partnere med interesse for Dynamics NAV sætter sig ind i den nye model, som man kan læse mere om på https://mbs.microsoft.com/partnersource/partneressentials/licensingpolicies/perpetual-licensing.htm?printpage=false&sid=pr3jn3c2vu3edox200c5c5gj&stext=perpetual.

Der vil senere blive afholdt et seminar med deltagelse af pricing-teamet, som vil blive kommunikeret via blog.

Comments (0)

Skip to main content