Hotfix 3 til Microsoft Dynamics C5 v2012


 

Vi har frigivet Hotfix 3 til Microsoft Dynamics C5 v2012.

Hotfix 3 løser primært problemer i Native kernen, problemer som opstod, da den nye database licensmodel blev introduceret i Microsoft Dynamics C5 2012. En native databasefil kan nå den fysiske grænse på 4094 Mb i filstørrelse, før licenseret databasestørrelse når 4.094MB.

Et nyt advarselssystem er blevet introduceret i Microsoft Dynamics C5 Hotfix 3 (kerne og applikation), der advarer, når den fysiske størrelse på en Native database overstiger 90% af de maksimalt 4.094MB mulige.

OBS - OIOUBL schematron er ændret den 15. juni 2012
Vi ér opmærksomme på ændringerne til OIOUBL schematron og anbefaler, at det nyeste schematron-style sheet version 1.4.2, som er gyldig fra 15. juni 2012, hentes ned.

Det nye schematron tillader ikke flere momstotaler for samme "pligtkode" (moms = 63) i headeren af filen. Vi vil snarest muligt release en rettelse, som løser problemet. Yderligere beskrivelse og work around findes i dokumentationen til Hotfix 3.

 Det nye schematron stylesheets kan downloades HER  

Læs mere, og download Hotfix 3 via PartnerSource.

 
 

Comments (0)

Skip to main content