Vedligeholdelse af en Microsoft Dynamics C5 Native database


Vi har opdateret dokumentet Vedligeholdelse af en C5 database.pdf

Når en Microsoft Dynamics C5 Native database benyttes i daglig drift, så vil databasen efterhånden blive langsommere til at fremfinde poster samt til læsning og skrivning i databasen, såfremt databasen ikke optimeres i dens søgninger. For netop at have en smidig database, der er optimeret i fremsøgning af data og er hurtigt til at læse og skrive til databasen, skal den vedligeholdes med jævne mellemrum. Dokumentet beskriver de forskellige processer/rutiner, der hver især bidrager til, at data forbliver konsistente og man dermed mindsker risikoen for tab af data. Dokumentet kan downloades via:

PartnerSource

CustomerSource eller

Direkte via dette LINK.


Comments (0)

Skip to main content