Hvem er Lennerth? Og hvorfor ringer han om opdateringsabonnement til mine kunder?


Vi har fra forskellige sider hørt, at der er nogle partnere, der undrer sig over, hvorfor de bliver ringet op af en Lennerth Sejersen ang. kunder der er lapsed på opdateringsabonnement. Så her er en reminder på proceduren:

Når vores kunder på Microsoft Dynamics AX eller Microsoft Dynamics NAV vælger at forlade opdateringsabonnement, bliver de automatisk givet videre til vores Shared Service team i EOC - og her er det Lennerth, der tager sig af de danske kunder:). Han tager først kontakt til partner og derefter kunden, for at sikre sig at kunden er helt opmærksom på de rettigheder og fordele han fravælger ved at opsige abonnement. Hvis kunden i løbet af samtalen udtrykker interesse for at blive kontaktet for gen-indtræden i abonnement, giver Lennerth informationen videre til den relevante partner. Det er her det er meget vigtigt med jeres opfølgning!

Så hvis I hører fra Lennerth om en kunde, hvis interesse for opdateringsabonnement/BREP er blevet fornyet, så er det jeres opgave at kontakte kunden for oprettelse af quote osv.

Som altid: husk at al information om BREP, Life Cycle, Shared Service og eksisterende kunder generelt er samlet på denne PartnerSource side: https://mbs.microsoft.com/partnersource/worldwide/danmark/serviceplans/abonnement.htm

Comments (0)

Skip to main content