Support på Microsoft Dynamics C5


Pt er det ikke muligt at åbne tekniske support sager via PartnerSource på Dynamics C5. Der bliver arbejdet på problemet og vi regner med, at det snart er løst, så vi kan komme tilbage til normal arbejdsgang. I mellemtiden hvis du har brug for teknisk support på Dynamics C5 kan du sende en mail til dyndksupp@microsoft.com med subject line "C5 support" og C5 supporten vil kontakte dig, så vi kan arbejde sammen på at løse dit problem.

Comments (1)

  1. bjarne nielsen says:

    efter at min computer er stået af har jeg mistet Microsoft dynamichs c5 2010 light. så har jeg indtastet mit registreringsnummer  og derefter mit password, men så får jeg at vide at mit password nummer er optaget.

    hvad skal jeg gøre for at komme ind i mit regnskab igen.

    venlig hilsen bjn.75@dlgpost.dk

Skip to main content