Er dit website SEO optimeret? Super tilbud på SEO gennemgang!


Dukker jeres website op i de organiske (ikke reklame) søgeresultater på Google for de søgeord, som du synes det er relevant for? Er du fx. blandt top 5 når nogen søger på "effektiviser forsyningskæden" eller "godkendelsesprocedurer i detailhandlen"? 90% af alle beslutningstagere er ude og lede på nettet, når de går i overvejelser om nyt ERP/CRM system. Hvis du mener der er plads til forbedring på dette vigtige område for din virksomhed, så har vi et rigtig godt tilbud til dig:

I en begrænset periode (kræver dit tilsagn om deltagelse inden onsdag 23. maj) går Microsoft ind og dækker 50% af en SEO optimeringsøvelse hos Dialog Factory/Maximus CPH.

Denne består i en analyse af jeres website for identificering af problemområderne, samt definition af plan for afhjælpning - og implementering af en del af denne (afhænger af mængden og dimensionerne).

Du har mulighed som "appetizer" at køre jeres website igennem SiteCheckerLite, for at bedømme hvor meget forbedringspotentiale der ligger: http://sitecheckerlite.partnerdigitalmarketing.com/

Hvis du er interesseret i dette tilbud, så skynd dig at tage fat i Anne Jakobsen, adalsgaa@microsoft.com (subject: SEO øvelse) eller 51578297 - så kan vi få sat processen igang.

Comments (0)

Skip to main content