Accellerér din online-forretning med Microsoft Dynamics NAV og Office365


Hvis du er Microsoft Dynamics NAV-partner så kom og se, hvordan integrationen imellem Microsoft Dynamics NAV og Office365 kan give dig et forspring til at øge din online-forretning og hvordan det kan give dig nye stærke salgsargumenter i arbejdet med, at tiltrække nye kunder til Microsoft Dynamics NAV. Samtidigt så er det en mulighed for, at få nye idéer til videreudviklingen af dine brancheløsninger.

Agendaen for mødet er:

• Hvad er Office365 incl. Demo, som du selv kan lave efter dette møde
• Hvornår skal vi tilbyde Office365
• Hvordan virker Office365 med Dynamics NAV – incl. Zetadocs Express
• Hvordan kommer man i gang som Office365 partner
• Masser af tid til spørgsmål og dialog

De deltagende partnere vil have mulighed for efterfølgende at deltage i salgskonkurrencer med Nokia Lumia som præmier.
Møderne finder sted den 6. juni hos LRØ i Horsens fra kl. 9.00 til kl. 13.00. og den 18. juni i Hellerup fra kl. 12.00 til kl. 16.00. Tilmelding foregår via email til plambech@microsoft.com senest hhv. den 4/6 og den 14/6. Husk at angive hvorvidt du deltager i Øst eller Vest.

 

Comments (0)

Skip to main content