Prenumererar du på den här bloggen?


Isåfall vill jag be dig att peka om din RSS-läsare till följande feedburner-länk: http://feeds.feedburner.com/JohanLindfors. Detta på grund av att jag är i processen att flytta bloggen till en egen domän och lösning baserad på BlogEngine.NET.

Varför gör jag det?

Helt enkelt för att få en lite större flexibilitet med struktur och hantering av bloggen än vad som idag går att lösa med hjälp av den gemensamma infrastukturen för våra bloggar på http://blogs.msdn.com. Det är inte för att jag egentligen är missnöjd med hur allt fungerar, utan primärt för att jag länge har velat prova att köra en bloggmotor själv och kanske till och med bygga en egen med hjälp av ASP.NET MVC-ramverket allt eftersom. Mer om det framöver…

När kommer den här bloggen att avslutas?

Det har jag inte riktigt bestämt, men ambitionen är att inom de närmaste dagarna alternativt den närmaste veckan, försöka att flytta fokus till den nya domänen som kommer att vara http://programmeramera.se. Redan nu är sidan uppe, men den innehåller fortfarande lite skräp som ska städas upp, men nu är du förvarnad.


Comments (3)

  1. Jag har funderat på att köra på något eget själv för att få större möjlighet till att påverka bloggen, men än så länge så kör jag på ASP.NET Blogs.

    Får se om även jag tar steget över till en egen plattform så småningom. 🙂

  2. Johan Dewe says:

    Kommer du fortfarande att feedas genom den aggregerade MSDN bloggen?

  3. JohanLindfors says:

    Johan: Jag kommer absolut att peka om den feeden så fort som möjligt, japp!

Skip to main content