Ny Zune HD spelare kommer till hösten


Jag är oerhört förtjust i min Zune-spelare som jag använder dagligen till att lyssna på musik, talböcker, presentationer, podcasts och radio (samt att jag bygger lite spel med XNA Game Studio så klart) och därför får jag nästan en tår i ögat när jag ser hur nästa version av Zune kommer att se ut. Jag vill ha den NU!

Min favoritanvändning är på morgonen då jag åker ned till det lokala gymmet, ställer mig 60 minuter på löpbandet och tittar på webcasts eller nedladdade presentationer och förbereder mig inför egna aktiviteter… Träning, utbildning och arbete, på en och samma gång!

IDG skriver om den nya spelaren här!

Comments (3)

  1. Får hålla tummarna för att den kommer till Sverige, eller iaf att det blir lätt att importera den hit.

    Riktigt snygg!

  2. Klas says:

    Du får köra lite lobba lite bland marketing för att få hit den 🙂

Skip to main content