Administrera dina Azure tjänster


Snubblade över det här ypperliga verktyget för att administrera och analysera dina Azure-tjänster i molnet med hjälp av en MMC snapin och några PowerShell cmdlets. De tjänster som idag kan administreras är SQL Data Services. .NET Access Control Services och .NET Workflow Services.2008-10-27-ManagementTools.png

Med hjälp av dessa verktyg kan du enkelt exempelvis ställa frågor mot dina entiteter i SQL Data Services, se och påverka regler för åtkomst i .NET Access Control och även installera och undersöka arbetsflöden.

Som ganska vanligt nuförtiden så följer även kod och enhets-tester med i paketet för att du ska kunna vidareutveckla och återanvända i dina egna applikationer. Det finns dock ingen support för dessa verktyg.

Ladda hem och testa själv genom den här länken!

Comments (2)

  1. Smetad Anarkist says:

    Som webutvecklare så verkar azure ganska spännande. Har visserligen inte provat på än.

    Men då jag samtidigt driver en liten website för familjen, .NET, liten databas som driver siten, så är jag lite nyfiken om azure skulle lämpa sig till att driva min familjesite? Jag är nämligen rätt intresserad av att sparka ut min virtuella server som jag roat mig med att experimentera med. Fast ett projekt på den nivån så är kanske azure inte kostnadseffektivt?

  2. JohanLindfors says:

    Kostnadsmodellen är inte annonserad ännu, jag väntar också på den informationen.

Skip to main content