Swedish Game Awards Warmup


Idag drog uppvärmingstävlingen i Swedish Game Awards igång på allvar med en en vecka lång tävling med syfte att skapa ett 80-tals inspirerat spel. Kul koncept och något som jag med allt för stor erfarenhet (i och med att jag är född redan på 70-talet) kommer att sätta mig in i under nästa vecka i min roll som enmanna-jury för tävlingen.

Tävla här!


Comments (2)
  1. Smetad Anarkist says:

    Vore kul att faktiskt ta sig tid och ställa upp i SGA. Fast det spel jag fokuserar på nu tänkte jag göra med XNA och till Zune. Vilket blir lite knepigt då Zune egentligen inte ska finnas i Sverige 🙂

  2. Daniel says:

    Yo, När ni endå går ut så mycket med xna och så. Skulle itne du eller någon anna med information skriva en vättig artikel om hur man gör för att delta i commuinty games. Vad man skall tänkta på och så. Rent strukturellt ur ett svenskt perspektiv. Funderar på att dra vårat Bidrag till warmup hela vägen till community games.   ps och när kommer CC till sverige? =)

Comments are closed.

Skip to main content