Lite mer C++ kanske?


När jag har varit ute och träffat kunder, partners och utvecklare i allmänhet så har jag under de senaste åren spenderat absolut största tiden fokuserat på .NET Framework och då speciellt med C# som programmeringsspråk. Egentligen är jag en C++ programmerare vill jag nog påstå efter alla kurser på högskolan och en del sidoprojekt som dock mest rört spelprogrammering. Därför har jag nu fått möjligheten att fokusera lite extra mycket på det som intresserar och motiverar dig som C++ programmerare. Området är så klart oerhört stort och jag vill gärna lägga min tid på rätt saker för att kunna hjälpa dig på rätt sätt och med rätt resurser så därför vill jag gärna veta lite vilka typer av projekt som just du sitter i där C++ har varit rätt val och vilka potentiella utmaningar som ni står inför.

Med andra ord, jag vill veta mer om "verkligheten" för en C++ programmerare idag och om det finns ett intresse för en ökad kommunikation av resurser, artiklar, inlägg och filmer för just dig.

Hör av dig!

Comments (4)
 1. Tobias says:

  Hejsan! Klart det finns intresse för mer C++. Jag med flera ser gärna mer resurser, filmer och webcasts om just C++ och kanske spel tillsammans med C++

 2. Johan says:

  Gärna C++ och väldigt gärna mer om native-programmering i allmänhet.

 3. Kalle says:

  Absolut!

  Gärna exempel på vad som är styrkan med c++/cli jämfört med c# Finns det något att vinna på att använda c++/cli istället för c# när man integrerar befintlig c++ kod mot något .net projekt.

 4. red says:

  Mkt gärna. Ta gärna upp vilka alternativ det finns för StyleCop, enhetstestning, osv.

Comments are closed.

Skip to main content