MSDN TV Live: Introduktionen genomförd


Idag genomfördes den första MSDN TV Live presentationen om Windows Communication Foundation. Det var svårare än jag trodde som presentatör, jag är van vid att få "respons" från publiken i form av ansiktsuttryck och gester, men sådant finns inte riktigt i det här forumet. Däremot hoppas jag att allt blev ok till slut. Presentationen är inspelad och kan tittas på i efterhand, du kan också ladda hem presentationen och demonstrationskoden här!

Här är en liten "teaser" för att motivera dig att ladda hem hela videon från ovanstående länk!

Frågor som ställdes och som jag inte hann med att svara på:

Fråga: Att säga att ni stödjer WS-* är lite förenklat, vart kan jag hitta mer information om vilka specifikationer som faktist stöds?

Svar: Jag håller med och ber om ursäkt, jag borde ha förtydligat! Naturligtvis är det också komplext i och med att det är ett rörligt mål, vilka specifikationer som vi stödjer. Jag rekommenderar att hålla koll på: http://msdn.microsoft.com/wcf för den senaste informationen!

Fråga: Hur fungerar InfoPath tillsammans med WCF?

Svar: Mycket intressant och relevant, det är så pass bra så det tänker jag ta med i kommande presentationer, den som väntar på något gott... 🙂

Läs mer här!


Skip to main content