Vad vill du bli bättre på?


Snart byter Microsoft räkenskapsår och det innebär planering av budget och fokusområden för de kommande 12 månaderna. Jag skulle tycka att det vore trist att gå in i en sådan process utan att ha fått ge dig som läsare av min lilla blogg möjligheten att påverka vad du tycker att vi bör fokusera på de kommande 12-18 månaderna. Jag har naturligtvis en hel del idéer men vill inte ge för många tips utan istället efterlysa spontana och konstruktiva förslag från dig.

Betrakta detta som lite av ett upprop och en chans att påverka!


Comments (2)
 1. Damir Hurtic says:

  Fler tillfällen/seminarier/träffar där man får chans att få veta det senaste från Microsoft, branschen, svenska projekt (t ex WPF projekt) efterfrågas. Kanske t o m visa våra egna projekt byggda kring de senaste verktygen/frameworks och bjuda communityn på källkod.

  Kort sagt, ge oss tillfälle att känna oss levande även genom yrket. Det är många som hamnar i en viss rutin och sover sig igenom arbetslivet. Där kan Microsoft påverka mycket och samtidigt vinna på det.

  Till slut vill jag bara säga att det känns bra med allt engagemang du tillför utvecklarnätverket i Sverige!

 2. Shogun says:

  Jag skulle vilja bli bättre på Test Driven Development. Skulle gärna ha något typ av guide/rekommendation från Microsoft ang. hur man kan jobba med vs2008 och TDD. Hur ska man testa databasintensiva applikationer? Hur kan man jobba med mock ramverk i vs2008?  Vore kanon med ett exempelprojekt där man kan se hur man kan jobba med TDD och vs2008.

  /Shogun

Comments are closed.

Skip to main content