MSDN Magazine, kanske världens bästa tidning?


Jag har idag spenderat ett par timmar både sittande på tåg och väntandes på tågstationer vilket gett mig en del utrymme att läsa på lite. Jag hoppas verkligen att du som läser detta redan känner till MSDN Magazine och vad den tidningen kan bidra med. Idag har jag läst artiklar om Dependency Injection, profilering av applikationer med Visual Studio Profiler i Visual Studio 2008, Entity Framework och Entity Data Model samt en del snabba bläddringar genom AJAX-bibliotek och nya funktioner i WPF. Det finns hur mycket som helst att läsa och det i en mycket trevlig struktur i pappersutgåvan som alltså kommer ut varje månad.

Om du inte vill köpa tidningen (som finns i välsorterade tidningsbutiker ibland) så kan du läsa alla artiklar på http://msdn.microsoft.com/magazine.

Ha, jag har 45 minuter kvar till Stockholm, jag hinner läsa en artikel till om enhetstestning 🙂

Visserligen, imorgon är det dags för den nakne kodaren, jag kanske borde titta lite mer på XNA Framework, eller är jag redo?

Comments (2)

  1. redsolo says:

    Jag vill inte vara dryg, men en tidning som först nu skriver om enhetstestning, Continuous integration och dependency injection ligger ju inte direkt i framkant.

  2. Hej Johan,

    Lycka till med kodningen idag!

Skip to main content