Live Writer på Windows Server 2008


För dig som har för avsikt att köra Windows Server 2008 på den dator som du dagligen använder för exempelvis bloggande och annat produktivt så har du kanske märkt att de flesta Live-applikationer inte kan installeras på server-operativsystem. Speciellt Live-Writer har ställt till en del strul för mig, så klart att jag kan använda Word 2007, men jag gillar Live Writers enkelhet.


På den här sidan kan du hitta länken till MSI-paketet som du kan använda för att installera på Windows Server 2008 också (långt ner på sidan)!

Comments (3)

 1. Stephan says:

  Hi,

  please don’t hotlinking to the msi file.

  thx

  Stephan

 2. Smetad Anarkist says:

  Jag är ingen expert på det här. Men är det inte bättre att köra vista på skrivbordet och en typ virtual pc eller nått med windows server i, än att köra windows server på skrivbordet??

  Verkar som det är enklare att få igång sina skrivbordsprogram då nämligen. Men fortfarande enkelt och tillgängligt för testning.

 3. JohanLindfors says:

  Smetad: Det kan tyckas, men jag har blivit löjligt förtjust i Windows Server 2008 under vår roadshow och det passar mycket bra i min roll som presentatör att köra lokalt anser jag.

  Virtual PC är mycket trevligt att jobba med, och jag har haft goda erfarenheter, men jag gillar "snärtigheten" i lokalt installerade OS.

Skip to main content