Portal-klon i Silverlight


Har precis hittat ett mysigt lite spel som påminner till stor del om det otroligt läckra spelet Portal, men nu i image2D och gjort helt i Silverlight. Det heter Tunnel Trouble och går ut på att du som söt liten bäver ska rädda din familj från den onde fi. Till din hjälp har du en Portal-gun 🙂

Om du också är sugen på att veta mer om hur utvecklarna har byggt spelet och vilka verktyg som de använt (Expression Studio till exempel) så finns det en session att titta på eller ladda hem i olika format på www.visitmix.com eller mer direkt här!

Comments (2)
  1. Kul! ser mer och mer silverlight på webben, allt ifrån spel till små delar på sidor som framhäver designen på ett snyggt sätt!

    Johan, har du koll på närmaste msdn live för 2008? är lite småsugen nu! =)

  2. JohanLindfors says:

    Magnus: MSDN Live som under våren går under kodnamnet Lansering i din ort går av stapeln från tisdag den 18:e fram till början på juni.

    http://msdn.se/lansering

Comments are closed.

Skip to main content