Ytterligare ett taffligt försök till statistik?


Tidigare i veckan utmanandes några av mina eller mina kollegors "taffliga försök" till statistik, och under lanseringen använde jag samma siffror igen, speciellt gällande SQL Servers historik gällande säkerhet.

Jeff Jones har undersökt sanningen bakom statistiken och föga förvånande, förhoppningsvis till våra konkurrenters stora förtret, så visar statistiken genom ett tydligt språk att SQL Server rockar fett!

Jeff Jones Security Blog : SQL Server - Fact Checking Recent Vulnerability History

Slutsummeringen som Jeff gör är också oerhört relevant, det absolut starkaste skälet till våra framgångar inom området säkerhet de senaste åren heter Security Development Lifecycle eller förkortas vanligtvis SDL vilket alltså är något som du och ditt företag kan börja använda redan idag!

Comments (8)
 1. Tidigare i veckan utmanandes några av mina eller mina kollegors "taffliga försök"

 2. jsunden says:

  Jag vet inte om du har ändrat din RSS-feed eller vilka fält du skriver dina bloggposter i eller något annat, men från och med förra posten får jag bara en kort inledning och en "Läs mer"-länk i min RSS-läsare. Jag hoppas att det inte är avsiktligt… 🙂

 3. JohanLindfors says:

  Joakim: Det är faktiskt avsiktligt, i och med att det ibland publiceras både bilder och silverlight-innehåll så visste jag inte om det uppskattas att plockas hem. Men jag är beredd att ändra tillbaka om så önskas av flera, det är en kryssruta i inställningarna för Community Server.

  Tack för återkopplingen Jocke!

 4. Rolf says:

  För min del får du också gärna ändra tillbaka så att man kan läsa hela inlägget direkt.

 5. Peter N Axelsson says:

  Jag instämmer med föregående inlägg! Det vore trevligt att få med hela inlägget igen. Jag läser ofta mina RSS feeds när jag sitter off-line (ja, det finns faktiskt inte tillgång till internet överrallt! 🙂 )

 6. JohanLindfors says:

  Jag har ändrat tillbaka, från och med nästa inlägg borde allt vara som vanligt igen.

 7. Morgan says:

  Bra att du ändrade tillbaka Johan, tycker inte om att lämna min RSS läsare 🙂

 8. Instämmer med föregående talare – full item feed är det som gäller. =)

Comments are closed.

Skip to main content