Välkommen på årets V.I.Party!


clip_image001Vi har sparat ett fåtal platser till lanseringsevenemanget för att ge några av er MSDN-prenumeranter möjligheten att gå. Den 4 mars 2008 lanserar vi en omfattande plattform och markerar början på något nytt, stort och "Very Important". Förutom att presentera de tre V.I.Produkterna: Microsoft Windows Server 2008, Microsoft SQL Server 2008 och Microsoft Visual Studio 2008, visar vi även nästa generations V.I.Plattform för webben. Vad denna plattform betyder för dig som utvecklare, vilka som använder produkterna redan idag och vilket försprång det innebär - allt detta avslöjar vi för dig på detta V.I.Place!

Antalet platser är begränsat, anmäl dig här!

Läs mer om lanseringsaktiviteterna på www.msdn.se/lansering!

Comments (4)
 1. Mikael says:

  Visst har jag uppfattat det rätt att man är tvungen att ha en MSDN subscription för att få vara med på utvecklardelen?

 2. JohanLindfors says:

  Prenumerant och prenumerant, om du ser till att prenumerera på vårt nyhetsbrev så är jag glad och nöjd 🙂

  http://msdn.se

  Johan

 3. Mikael says:

  Aha, ja, det är jag, då syns vi där!

Comments are closed.

Skip to main content