Windows Server 2008 och Vista Sp1 – Klart och publicerat


Den 4:e februari går till historien som dagen då Windows Server 2008 och Windows Vista SP1 släpptes till publicering (dålig översättning av RTM). Har inte hunnit prova själv ännu, men MSDN och TechNet-prenumeranter ska redan kunna ladda hem de släppta versionerna och slippa köra på beta från och med idag. Inom ett par veckor får också våra volymlicenser kunder tillgång till produkterna.


Och jag som äntligen hade fått iordning en VPC med RC1 av Windows Server 2008, senaste CTP'n av SQL Server 2008 och en snyggt konfigurerad Visual Studio 2008. Det är bara att börja från början igen. Ännu en vardag för en utvecklarevanglist. 🙂


Microsoft Windows Server 2008 Home


Uppdatering: Det är tydligen bara Windows Server 2008 som redan finns på MSDN och TechNet. Vista SP1 kommer inom kort.

Comments (2)
  1. chosl@wmdata.com says:

    Johan, med ", men MSDN och TechNet-prenumeranter ska redan kunna ladda hem de släppta versionerna och slippa köra på beta från och med idag" skulle man kunna tro att Vista SP1 ligger tillgängligt på MSDN. "Prove me wrong" 😉

  2. Jonas Lewin says:

    Du kan uppgradera din 2008 Server RC1 till RTM. Det funkar bra.

    Jag bara älskar hur många aktiveringar vi fick med MSDN. Nu slipper jag nog att ringa och förklara varför jag har installerat om igen och igen och igen, på mina testservrar.

    /Jonas

Comments are closed.

Skip to main content