Sista MSDN Radio för året


Robert har intervjuat tre studenter som gör sitt examensarbete runt Silverlight och berättar i årets sista MSDN Radio-inspelning om sina erfarenheter. Jag är mäkta imponerad av vad de här personerna har åstadkommit på så pass kort tid. De började med projektet i höstas och introducerades till Silverlight samtidigt, det säger en hel del om deras intresse, engagemang och naturligtvis kompetens, men också en hel del om plattformen och tekniken.

Håll till godo, sändningen är 17 minuter lång!

Comments (2)
 1. Mattias says:

  Intresant är detta något ni gjort tidigare?

  Kan man vända sig till er om man är nyfiken på att göra Examensarbete relaterat till era tekniker?

  Eller finns det någon sida som MS har med sådant samlat?

 2. JohanLindfors says:

  Vi är alltid intresserade av nya innovativa projekt på vår plattform och teknik, ibland har vi egna förslag som vi gärna delar med oss av till studenter som vill jobba med teknik som ligger i framkant och ibland kommer studenter till oss och har ännu hetare förslag.

  Det finns bara en sak att göra, kontakta oss när det är dags!

Comments are closed.

Skip to main content