XNA Game Studio European Tour 2007


Det här är något som jag inte kommer att missa, utvecklingsteamet bakom XNA Framework och XNA Game Studio kommer till Sverige och i och med vårt samarbete med Swedish Game Awards så är en Game Developer Evening planerad och kommer att genomföras klockan 17.00 den 30:e november vid KTH i Stockholm. Evenemanget är öppet för allmänheten och jag tror att det kommer att bli en supercool kväll med massvis med kod och häftiga give-aways.

webbanner_gde1 

Jag hoppas att vi ses där!

Anmäl dig idag på Swedish Game Awards hemsida!

Comments (4)
  1. lulz says:

    Utvecklarevangelisten som inte ens kan styra upp en blog. Helt paj i Firefox.

  2. JohanLindfors says:

    Tack lulz för den konstruktiva kritiken, jag har uppdaterat CSS-schemat (vilket inte riktigt är mitt område) och tror att det ska se bra ut i Firefox nu också…

    CSS är inte riktigt min grej, som synes 🙂

  3. Tack för blänkaren Johan, den där kvällen missar inte jag 🙂

Comments are closed.

Skip to main content