MSDN Live 2007, check!


Sitter på tåget på väg hem från Göteborg som var den sista orten för höstens MSDN Live roadshow, har precis ätit en leverpastejssmörgås och druckit en lättöl, och på något sätt smakade det som om det var det godaste jag någonsin ätit. Det kan bero på att jag är otroligt trött i både huvud och kropp efter att ha gått upp vid 6 på morgonen varje dag för att börjat vid 7-tiden och sedan hållit på hela dagen.

Jag måste börja bli gammal, det här har jag gjort i flera år så varför just nu?

Ja just det, jag ska snart gå på pappaledighet så jag antar att kroppen redan nu både mentalt och fysiskt börjar ställa in sig på att varva ner och ställa om fokuset. Från att ha varit ute och diskuterat domänmodeller, Silverlight-konkurrens, öppen källkod, distribuerad arkitektur, spelprogrammering, buggar i Excel, ISO-omröstningar, licenseringsmodeller för Windows Live, historiken bakom .NET, framtiden för Microsoft och massvis med annat, så är det snart dags att tänka på blöjor, regelbundna mat och sov-tider, nappar, lära-gå-stolar och långa promenader, mmmm, långa promenader.

Jag vill tacka alla som deltagit vid höstens seminarieserie för ert intresse och sist men inte minst så vill jag rikta ett speciellt tack till våra externa talare som följt med och pratat om sina specialist-områden:

Mattias Olausson från Callista, Patrik Löwendahl och Fredrik Normén från Cornerstone samt Chris Klug från Jönsson & Lepp, utan er så hade den här roadshowen inte blivit av.


Comments (7)

 1. Niklas says:

  Hej, tack själv. Alltid lika inspirerande att lyssna på dig och dina kollegor.

 2. Micke says:

  Det var en lång dag i Stockholm, även ifall smörgåsarna var goda.

  Men till något helt annat. Löwendahl är som en karbonkopia av David Brent i The Office, och speciellt när denne blir anlitad som motivationstalare. Finns under The Office, julspecial.

 3. aljapaco says:

  Tack för att ni valde Göteborg som finalstad… antar att ni slipat bort de tekniska misstagen på vägen 🙂

 4. David Eliason says:

  Tack för ett väldigt bra och intressant seminarie!

  Bra idé med att skicka utvärdering via SMS. Synd bara att det inte fungerade för mig själv och mina kollegor. Vi försökte flera gånger under dagen, men fick bara felet "Meddelandet gick inte att skicka".

 5. Tackar för ett bra seminarie med mycke värde. Gillar att ni tog upp ORM’s och dess framtid inom .NET. Undrar lite var och när presentationsmaterialet kommer upp?

 6. Hej. På det stora hela grymt bra MSDN Live i Göteborg! För min del speciellt förmiddagen, eftersom det är de ämnen som ligger mig varmast om hjärat.

  Därför blev jag riktigt lycklig när jag fick syn MSDN Update ang LINQ och EF! Dessvärre körs ju bara seminariet i Stockholm. Trist för mig som göteborgare. Så vad sägs om att slänga in en show i Göteborg också? 🙂

 7. magnus says:

  Jag minns MSDN Live för något år sedan (i samband med VS2005) som mycket bättre med dig och André. Kändes lite som man ville testa nya förmågor den här gången…med varierande framgång. Hur som helst, det jag kände var att det var lite för lite fokus på det flest av oss i publiken jobbar med, databasdrivna enterprise webb-applikationer och hur vi förbättrar dessa i VS2008. Tur i alla fall att Patrik gjorde en bländande insats på ett grymt intressant område och det var även imponerande av Chris att klara en så svår presentation. Hoppas vi får se mer presentationer av Johan himself på kommande MSDN Live 😉

Skip to main content