Biljetter till ÖreDev – kom till MSDN Live i Malmö


Vi har i samarbetet med ÖreDev fått loss några biljetter till konferensen i Malmö den 13-15 november och de avser vi lotta ut till deltagarna på MSDN Live i Malmö. Vi har inte bestämt oss för om vi ska lotta ut 2 biljetter till 2 personer eller 4 biljetter till 4 personer ännu, det återstår att se, undrar om vi inte ska fråga publiken om det faktiskt… Kanske kan lotta ut 4 biljetter till 3 personer förresten så går vi halvvägs…


Och så har vi telefonen så klart 🙂


Anmäl dig NU!


Comments (3)

  1. Henric Wollert says:

    Typiskt skåningarna att diskriminera oss "norrlänningar"

    jag bor i sthlm och ska gå på live här i stan och jag vill ju också få biljetter till överdev 😉

  2. johan says:

    Instämmer med föregående inlägg.

    /Från en som besöker Live i GBG