Ut och resa i sommar, utan GPS?


Microsoft har precis släppt den senaste versionen av Live Search för mobilen och mina första personliga tester visar att kart-sökningar rockar riktigt fett även i Sverige. Du kan exempelvis söka upp en färdväg mellan två platser och sedan kommer du få tydliga riktlinjer och hänvisningar hur du ska åka och när du kommer fram till en punkt på kartan är det bara att hoppa till nästa, tydligt och riktigt snyggt.

news.com ger de den nya versionen riktigt bra recensioner, och applikationen fungerar både på äldre versionen av Windows Mobile (2003, version 5 eller 6, och finns tydligen i en J2ME-version också, men den har jag inte testat.

Surfa till http://wls.live.com (antingen från datorn eller mobilen) och hämta hem klienten innan du åker ut på sommarresan. 🙂

Vill du läsa mer innan du provar på så finns det såklart en blogg.


Comments (1)
  1. Nicke says:

    Fast den klarar ju inte av att göra små förändringar som Google Maps, så där ligger den ju efter. En del av oss vill ju hellre köra kustvägen en motorvägar… För att ta ett exempel.

Comments are closed.

Skip to main content