Lanseringsdatum annonserade


Kevin Turner har nu annonserat lanseringsdatumet för Visual Studio 2008, Windows Server 2008 och SQL Server 2008. Produkterna kommer att lanseras den 27:e februari på ett större evenemang i Los Angeles och följas av 100-tals evenemang runt jorden, hur vi i praktiken kommer att lansera de här produkterna i Sverige låter jag vara en liten hemlighet ett tag till.

Läs Kevins annonsering här!


Comments (2)
 1. Marcus Eklund says:

  Ser verkligen framemot alla tre produkterna och kommer se till att man kommer iväg på lanseringen när det väl händer i Sverige.

  Sitter och leker med senaste public longhornbetan och riktigt gillar det jag ser, och kommer pusha för att lyfta upp äldre maskiner till den nya platformen kort efter lansering.

  /Marcus

 2. Jonas Lewin says:

  Jag gillar verkligen longhorn betan och IIS7. Jag bryr mig personligen inte om core versionen, men jag vet att vi ska använda den på jobbet till massor av servrar.

  Hur är det: Om jag installerar Beta 3 på min produktions server (vilket man så klart inte borde): kommer säkerhetspatchar till den? Detta är det enda, verkligen det enda, hindret för mig att installera den.

  En liten reflektion från .net 2.0 lanseringen.

  Jag hade gjort en ASP.net applikation i betan, och snabbt och enkelt konverterat den när riktiga studion kom ut.

  Men att få den installerad hos en ISP var rejält svårt. Den som jag hittade som var snabbast var en som kallade sig partner till MS. Och de fick inte installera asp.net innan lanceringen (som de skulle vara med på). Efter lanceruingen tog det ytterligare några veckor innan de fick rätt på installationen. Jag fick alltså vänta ganska länge med att få ut min sida i produktion hos en ISP.

  Vad vill jag säga med detta? Snälla: se till att inte dra ut på lanceringen, utan gärna dagarna efter den stora lanceringen.

Comments are closed.

Skip to main content