Lite äldre, lite visare, eller?


Idag firar jag min 34:e födelsedag vilket känns som en passande början på min semester. När jag reflekterar över vad jag har gjort det senaste året så får jag en mycket skön känsla bara av det faktum att min son är det största som har hänt, och att det inte är något som har hänt på jobbet där jag annars spenderar kanske lite för mycket av min vakna tid på dygnet.

Max har hunnit bli åtta månader och idag fick han sin andra tand, tiden springer framåt och jag kan inte annat än glädjas åt de små stunderna som vi har tillsammans då han är vaken och på humör att göra något annat än att bara äta.

Min dotter och fru har med lite stöd av min svärmor "slängt ihop" en smörgåstårta och även en gräddtårta så ikväll blir det kalas.

Hoppas att det fina vädret kommer snart så att det går lättare att vara ute och njuta!

"Här och nu, för du kan aldrig vara någon annanstans!"

Glad sommar!


Comments (2)

 1. Marcus Eklund says:

  Grattis Johan!

  Må du ha en trevlig kväll och en trevlig semester!

  Själv har man denna vecka kvar, med mycket programmering och även installera nya patchar ifrån MS!

  Ät nu inte för mycket av Gräddtårtan bara så du får något att se ner på också 😉

 2. Jonas Lewin says:

  Grattis i efterskott.

  Från där jag sitter märker jag inte att du är på jobbet för lite. Jag tycker mest att jag får hjälp av dig lite vilka tider som helst på dygnet, inkl helger. Om du sen är hemma eller på kontoret spelar ju inte mig någon roll 🙂 Jobbar gör du iallafall.

  Kul att det största som hänt är på hemma fronten, konstigt vore det annars.

  Ha en skön semester, och hoppas att den blir lång.

Skip to main content