Vill du veta mer om Gadgets?


Dotway i Stockholm kommer tillsammans med min kollega Robert och Jost Werdenhoff från InUse att prata om Gadgets både från ett tekniskt perspektiv och ett användbarhetsfokuserat perspektiv på eftermiddagen den 20:e juni i Kista Science Tower.

Gadgets är små webbapplikationer som exekverar bland annat på skrivbordet i Vista i den del av skrivbordet som kallas Sidebar och det finns en del att tänka på vid skapandet av dessa mini-applikationer. Robert och Jost kommer ge praktiska tips och tricks att tänka på och visa en hel del intressanta demonstrationer.

Anmäl dig senast den 18:e juni.

Comments (3)
 1. Jonas Lewin says:

  Jag gillar gadgets själv, och hade troligen skapat några om jag hade vetat hur. Så om dotway i Malmö arrangerar det, så är jag på plats.

 2. Mats Weidmar says:

  Vi planerar att köra seminariet i Malmö, Göteborg och ev Linköping i höst.

  /Mats Weidmar, Dotway

 3. Mats Weidmar says:

  Vi planerar att köra seminariet i Malmö, Göteborg och ev Linköping i höst.

  /Mats Weidmar, Dotway

Comments are closed.

Skip to main content