Microsoft Live 2007 – Presentationerna


Vilket drag det har varit den här veckan och då har vi ändå två dagar kvar på roadshowen. Idag var vi i Stockholm och inför en fullsatt Skandia-biograf presenterades MSDN Live och det var väldigt, väldigt länge sedan jag själv har haft så roligt på scen som idag.


Nu har jag äntligen fått möjligheten att ta mig tid att sitta på hotellrummet i Linköping och försöka komma ikapp med lite epost och kontakter som gjorts under roadshowen. En av de saker som efterfrågats är materialet och därför publicerar jag nu original-presentationerna som skulle ha levererats men eftersom det har blivit lite ont om tid så har vi inte alltid hunnit med alla bilder som finns i dessa presentationer, hoppas att du har överseende med det.


Microsofts Plattform
Microsoft .NET 1-2-3
Visual Studio
Expression Studio

Robert håller på att publicera sitt material också, det kommer upp inom kort! Under nästa vecka hoppas jag också lyckas producera upp inspelningarna som vi gjort till MSDN TV.

Comments (8)
 1. Andreas says:

  Vill bara tacka dig o de andra för en jätteintressant dag. Skall bli kul o testa allt nytt som ni visade!

 2. matpe says:

  Lämnade just SF-biografen i Linköping och såg att ni plockat fram grejerna. Lycka till imorgon!

 3. magnusflisberg says:

  Nu dagen efter vaknade jag upp med ett leende och massa ny kunskap som jag tänker föra vidare in i vårat företag. Vill passa på att tacka för igår och önska lycka till på nästkommande orter!

  Sedan vill jag bara passa på att fråga – vi skulle maila "Jenny" om vi ville ha skivor för Expression Suite? Kommer inte riktigt ihåg vem hon var….har du möligtvis epost?

 4. Lisbet says:

  Kan svara på din fråga Magnus, det skulle mailas till

  jennyn@microsoft.com

 5. JohanLindfors says:

  Observera att Jenny inte har några Expression Studio skivor utan det finns ett antal "trials" av Expression Web.

  Tack för alla kommenterar som vi fått i mail och via bloggen, det verkar som om vi har träffat mycket rätt den här gången!

 6. JonW says:

  [Tips]

  Till de som vill se presentationerna:

  PowerPoint Viewer 2007

  http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=048dc840-14e1-467d-8dca-19d2a8fd7485&displaylang=en

  för .pptx

 7. Jonas Lewin says:

  Jag hoppas att MSDN TV varianten kommer upp ganska snart. Väntar otåligt, för jag fick inte gå i Malmö för min projektledare. Och jag hörde av kollegan att det var mycket spännande saker att lyssna på.

 8. PS says:

  Tror faktist det här var bästa msdn presentationen jag varit på (i umeå), grymmt jobbat!

  För min del skulle ni kunna skippa all kodskrivning, möjligtvis kanske debugga igenom någon exempel lite snabbt (visst, bra att ni visade och skrev lite xaml). Ser man något som ser intressant ut så läser man på mera om det hemma(/på jobbet) och skriver koden själv.

Comments are closed.

Skip to main content