MSDN TV – SEXTON nya filmer publicerade idag!


Japp, du läste rätt och du som prenumererar på vår MSDN TV RSS kanske satte kaffet i halsen när det alldeles nyss ploppade upp 16 nya filmer. I den här publiceringen ingår en presentation från Microsoft Live i höst (om Workflow Foundation) och tre presentationer som inleder en serie om Ajax, inspelad av Fredrik Normén som är MVP i ASP.NET.


Men det som jag kanske är gladast över är att vi har nu publicerat materialet från "Innovation Days - SharePoint för utvecklare" och "Architect Day - The Social Life of Information" så du som inte hade möjlighet att delta kan nu titta på materialet i efterhand. Dessvärre så har jag inte hunnit se till så att du kan ladda ned materialet men om det finns ett intresse av det så hör av dig till mig.


Nu ska jag tillbaka in i förberedelserna inför Microsoft Live nästa vecka, det är rekordstort intresse den här gången så jag hoppas att vi ses, kom i tid så inte platserna tar slut!


Länk till MSDN TV – MSDN – Microsoft AB


Comments (1)
  1. Marcus Eklund says:

    Oh, trevliga videos, synd att dom inte är nerladdningsbara då elaka adsl:en inte funkar alltid så bra och hur kul är det att lyssna på folk som snackar hackande engelska?

    Ha en trevlig helg!

Comments are closed.

Skip to main content