Patrik Löwendahl visar vad hans C#-MVP titel innebär


Varför inte börja din vecka med att läsa en riktigt cool postning av Patrik där han beskriver och implementerar hur vi kan efterlikna vissa roliga/användbara uttryck som finns i Ruby även i C# i och med kommande version (3.0).


Sammanfattning:


Ruby:


4.times do
    print "Yo!"
end


C# 3.0:


4.times(() => Console.WriteLine("Yo!"));


Snyggt jobbat Patrik!


Länk till Shout!

Comments (7)

 1. Jag tycker det börjar bli riktigt intressant med 3.0 speciellt C# då detta är min största favorit! Har kollat runt lite och försökt hitta coola nya feature – hittar ett fåtal. Har ni någon officiell sida för ny funktionalitet för Visual Studio (orcas), möjligen med fokus på C# 3.0?

 2. Daniel says:

  Snyggt…. men Ruby versionen bör skrivas som:

  4.times {print "Yo!"}

  om de ska jämföras.

 3. Åke says:

  Till slut kommer väl C#-program att se ut som Perl-script.

Skip to main content