Världens bästa lag i Allsvenskan


Det bör inte komma som någon överraskning att jag håller på Leksand (om du har hört mig på scen den senaste tiden) och därför kändes det naturligt att prova på mina design-kunskaper i Expression Design genom att skapa Leksands IF-loggan i XAML som en resurs-fil som sedan kan användas som en "brush" på vilken typ av kontroll som helst. Användbart, jo det är jag säker på, jag har lite roliga ideér på gång som den här resursen och några till kommer att passa som handsken till. Men som vanligt så får du gärna prova att göra något själv.


HEJA LEKSAND, nu ska vi tillbaka!

LeksandsIF.zip


Comments (1)
  1. Fortsätter du såhär så kan du ju erbjuda LIF ett slagkraftigt ansiktslyft på deras webb:-)

    Då kan de ju stoltsera med den modernaste webben och ta lite av blickfånget från att de inte spelar i elitserien

    Laget i våra hjärtan är och förblir Leksand

    Såklart

Comments are closed.

Skip to main content