Vista Sidebar Gadget för Sveriges Radio


Tipsades av en kollega att testa en nyligen publicerad Sidebar Gadget som ger mig möjligheten att lyssna på 19 kanaler från Sveriges Radio. Hur läckert som helst och ett bra exempel på när en gadget inte enbart är "en timestealer" utan faktiskt kan ligga i bakgrunden och exekvera!Snyggt jobbat JedEqinox!


Länk till Windows Live Gallery


Comments (1)
  1. Ola Jönsson says:

    Såg också detta för någon dag sedan. Smidigt!

    WebbradioGuiden.se har en Gadget där du får upp de flesta Svenska webbradiokanaler som finns och kan se vad som spelas på respektive kanal. Fast där streamas ingen musik (misstänker att de inte får det) utan man får öppna kanalens egen spelare via en lite knapp. Fast man har alla (nästan) kanaler på ett ställe.

Comments are closed.

Skip to main content