Hjälp oss bli bättre på MSDN.SE


Vi har precis aktiverat en kortare undersökning på vår svenska MSDN sida för att få en bättre förståelse av vad som förväntas av våra svenska "online-resurser". Jag skulle bli jätteglad om du som besöker den svenska MSDN-webben tar dig tid och fyller i undersökningen, det ska inte ta mer än 10 minuter och är något som kommer att förändra vårt beteende markant framöver.

Fyll i undersökning här!

Tack på förhand!


Comments (2)

  1. Björn says:

    En liten fråga: Hur kommer man till undersökningen? Klickar man på länken så kommer man bara till svenska MSDN:s förstasida.

  2. JohanLindfors says:

    Om inte "första-sidan" på http://www.microsoft.com/sverige/msdn fungerar så prova http://www.microsoft.com/sverige/msdn/msdntv. Jag vågar inte svara på om den "slumpar" deltagandet, men enligt vad jag har förstått så ska undersökningen startas direkt, första gången du går på sidan (efter att undersökningen aktiverades). Den använder dock lite javascript i botten, kan det vara så att du slagit av det?

Skip to main content