XNA Team Blog : XNA Game Studio Express har lanserats!


Jag gick omkring hela förra veckan och sa på tisdag, på tisdag, på tisdag men idag är det bara måndag och redan nu så släpps äntligen XNA Game Studio Express. Jag vet vad jag ska göra ikväll i alla fall, gå med i XNA Creators Club och hacka loss. Kvällen är räddad/förstörd...

Notis till mig själv: Glöm inte familjen!

Länk till XNA Team Blog : XNA Game Studio Express Has Been Released!

Comments (2)
  1. Anders Eriksson says:

    Äntligen! Ser verkligen fram imot att börja hacka lite XNA spel men även använda XNA för olika verktyg så att man slipper "wrappa" delar av renderingsmotorn!

  2. Kristofer Liljeblad says:

    Ser också fram mot att koda XNA, men det verkar som om det är fler än jag som vill ladda hem XNA Game Studio Express, jag får det inte att fungera i alla fall. Får prova igen imorgon.

Comments are closed.

Skip to main content