XNA-pris på Swedish Game Awards


Nu finns det möjlighet för dig som är intresserad av att bygga XNA applikationer att också tävla med dina alster. Vi på Microsoft i Sverige har valt att sponsra Swedish Game Awards och gör det med en egen priskategori: "Best XNA Game Award"

Partnerskapet med SGA innebär också att vi kommer att genomföra en Game Developers Evening den 7:e december med fokus på XNA och även en gemensam workshop i vår.

Glöm nu inte att du behöver absolut inte vara proffessionell utvecklare för att vara med och tävla nu, XNA Framework och XNA Game Studio Express är gratis att ladda ned (och att utveckla med mot Windows) och du behöver inte heller bry dig om motorn och komplex initiering av fönster osv utan sådant är redan skapat åt dig, den första raden kod du kommer att skriva, kommer att handla om ditt unika spel.

Snart släpper vi beta2 av XNA Game Studio Express också och då kan vi börja ta del av content-pipeline och en del annat smått och gott, du kommer inte att bli besviken!

Comments (0)

Skip to main content