Mer om XNA Framework.


Först och främst vill jag tacka deltagarna under Sommarkollo presentationen om "Spelprogrammering med .NET" för deltagandet, jag har utlovat att dela med mig av all den kod som jag förberett inför seminariet och håller för närvarande på att städa upp bland alla filer så att jag inte ser ostrukturerad ut när ni får koden. 🙂


Under tiden vill jag be er läsa inlägget om XNA Framework på XNA-gruppens blogg, det är en riktigt bra sammanfattning av målsättning och arkitekturen bakom XNA Framework och besvarar en hel del frågeställningar.


Ha en trevlig dag!

Comments (1)

  1. Raymond M says:

    Tack själv Johan,

    Har inte sysslat med DirectX för att jag tyckt det verkade för ostrukturerat så fick du mig verkligen att tänka om. Ser fram emot att använda DirectX och XNA för att förhöja upplevelsen för användarna av mina applikationer. Jag får ständigt höra hur applikationer skrivna för Windows plattformen ser tråkiga ut när man jämför med MacOS X. Dags att få folk att ändra inställning. Tack än en gång för en utmärkt presentation (som vanligt).

Skip to main content