Hemma från USA igen…


Igår kom jag hem från Seattle där jag och flera kollegor har spenderat en vecka med att lära oss ännu mer om våra tekniker direkt från utvecklingsgrupperna och det har varit en spännande upplevelse. Jag har så mycket mer att berätta om WCF, WF, WPF, CardSpaces, Vista, Office, Live och lite saker som fortfarande är hemligt så jag vet bara inte hur jag ska börja. Men det är klart, jag har några veckors semester kvar att smälta allting på, och bloggen kan vara en bra plats att publicera ännu mer på.


Jag hoppas att du har en trevlig sommar och att vi ses till hösten.


Comments (4)
 1. Vimpyboy says:

  Hej,

  Skulle vara trevligt om du kunde komma med lite info om CardSpace, håller nämligen på att skriva en artikel om det.

  /Mikael Söderström

 2. Johan says:

  Äntligen tillbaka!

 3. JohanLindfors says:

  Och naturligtvis en del på:

  http://www.netfx3.com

Comments are closed.

Skip to main content