Nya filmer på MSDN TV!


Jag har haft en hel del dåligt samvete eftersom vi inte lyckats att producera några nya utbildningsfilmer på MSDN TV den senaste tiden (ja, ja, det senaste året...) men nu har vi lagt upp några nya filmer och speciellt stolt är jag över den ".NET Show" inspirerade filmen om WinFX (finns i två versioner, en på 700 kbit/s och en på 300 kbit/s) där jag och André träffar utvecklare som hållt på med teknikerna redan ett tag.


Vi håller också på att prova några nya koncept när det gäller format och struktur så som vanligt vill jag att du hör av dig till mig efter att ha tittat på filmerna. De formaten som finns där nu är exempelvis ljud+powerpoint+demo, video+powerpoint+demo, och så den nya lite längre diskussions och inspirationsfilmen.


Nästa vecka spelar vi in några filmer till...

Comments (2)
  1. Håkan Reis says:

    Chalk Talks verkar inte vara med om man laddar ner arkivet med filmerna. Kan det blivit fel nånstans?

  2. JohanLindfors says:

    Tack Håkan, det stämmer, det verkar ha blivit strul med de publicerade zip-filerna… Jag jobbar på detta!

Comments are closed.

Skip to main content