Microsoft Live 2006 – tack alla deltagare!


Jag vill rikta ett varmt tack till alla deltagare som kom och såg oss på Microsoft Live nu i mars. Jag hoppas att vi lyckats introducera dig till Windows Vista och WinFX i synnerhet. Vi har också fått in massor med utvärderingar som nu håller på att sammanställs, jag är mycket nyfiken på vad vi kommer fram till för rekommendationer och hur vi ska bli ännu bättre i höst, för vi kommer tillbaka!


Om du har frågor som du känner inte blev besvarade, skicka de till mig genom min blogg så ska jag och mina kollegor försöka besvara dem så fort vi bara kan.

Comments (7)

 1. Hakan Bilgin says:

  Johan,

  Tack för informationen på seminariet. Det var interresant och informativ. XAML verkar interessant men i efter hand kom jag på att XSL inte nämndes (tror jag). Så som jag uppfattade konkurrerar XAML delvis med XSL…

  Känner du till vad planerna är när det gäller XSL?

 2. Patrik Oscarsson says:

  XSL kan väl inte anses konkurrera med XAML. Dock väcker det en intressant tanke. Kan man generera XAML-kod via en XSLT och sedan i runtime "injecta" den genererade koden i befintligt gränssnitt… det vore riktigt smutt!

  /Patrik

 3. JohanLindfors says:

  Det går absolut att generera XAML kod och sedan ladda den dynamiskt. XamlReader.Load() är en klass och metod som kan vara av intresse att kika mer på, eventuellt så kan jag ta med något sådan demo i MSDN Update i Maj då jag kommer att beröra WPF.

 4. Hakan Bilgin says:

  Patrik,

  Jag var inte särskilt interreserad av åsikter utan mer av fakta…jag fick inget svar.

  Johan, har du någon uppfattning; kommer XSL 2, och framtida versioner något som MS kommer att tillämpa?

 5. JohanLindfors says:

  Jag måste nog påstå att Patriks kommentar var högst relevant eftersom XSL och XAML inte riktigt kan jämföras.

  Men för att svara på din direkta fråga så har vi absolut ambitionen att ha stöd för XSL även i framtiden.

 6. Håkan Sjö says:

  Hej Johan!

  Har för mig att du lovade lägga ut presentationsmaterialet från Live, men kan inte hitta det i arkivet. Är framförallt intresserad av är referenserna du visade, men även WPF-presentationen.

 7. JohanLindfors says:

  Jag har publicerat presentationerna tidigare, det var kanske lite otydligt eftersom de publicerades som attachments till inlägg i bloggen.

  WPF presentationen: http://blogs.msdn.com/johanl/attachment/551798.ashx

  WCF presentationen:

  http://blogs.msdn.com/johanl/attachment/551804.ashx

Skip to main content