Team Foundation Server klar!


Fredagen den 17:e mars släpptes äntligen Team Foundation Server som är server-komponenten i Visual Studio Team System. Jag har spenderat en stor del av min tid under hösten och våren med att träffa utvecklare och jag har sällan varit med om ett sådant stort intresse som för just Team Foundation Server.


Läs mer här!

Comments (3)
 1. Escurel says:

  Finns det några firmor som kommer att använda team foundation server för att hantera lagring av (xml)innehåll för kommersiell publicering?

 2. JohanLindfors says:

  Jag förstår tyvärr inte vad du vill åstadkomma och tror inte att Team Foundation Server är rätt produkt. Team Foundation Server är serverkomponenten i Visual Studio Team System där fokus har lagts på utveckling med processer och metoder för att höja kvaliteten på de applikationer som utvecklas primärt på Microsofts teknik och plattform. Kommersiell publicering av XML ser jag inte är en roll som TFS har…

 3. Escurel says:

  Jag jobbar på ett företag som både bygger programvaror och publicerar information. För närvarande använder vi Visual SourceSafe för bägge ändamål.

  Nu när vi håller på att migrerar på smått till dotnet, känns det instinktivt att TFS skulle erbjuda nya möjligheter för publiceringssidan.

Comments are closed.

Skip to main content