Visual Studio 2005 Team System för partners!I och med lanseringen av Visual Studio 2005 i november så kommer det att medföra förändringar när det gäller MSDN och Visual Studio för de företag som är Certified Partner till Microsoft. Detta medför att: • Ni som är Microsoft Gold Certified Partner får idag 10 licenser av MSDN Universal. Dessa kommer att omvandlas till 10 stycken Microsoft Visual Studio 2005 Team Edition for Software Developers med MSDN Premium Subscription

 • Ni som är Microsoft Certified Partner får idag 5 licenser av MSDN Universal. Dessa kommer att omvandlas till 5 stycken Microsoft Visual Studio 2005 Professional Edition med MSDN Premium Subscription.

 • Ni som är Microsoft Certified Partner och medlemmar i ISV/Software Solution Competency får idag 10 licenser av MSDN Universal Subscription. Dessa kommer att omvandlas till 5 stycken Microsoft Visual Studio 2005 Team Edition for Software Developers med MSDN Premium Subscription samt 5 stycken Microsoft Visual Studio 2005 Professional Edition med MSDN Premium Subscription.

 • Ni som är Microsoft Certified Partner och blir medlem i Custom Development Solutions Competency kommer att få 10 licenser av Microsoft Visual Studio 2005 Team Edition for Software Developers med MSDN Premium Subscription samt 5 stycken Microsoft Visual Studio 2005 Professional Edition med MSDN Premium Subscription.

Comments (4)
 1. Niclas says:

  Betyder detta att om man idag "bara" är MCP med 5 licenser av MSDN Universal inte får tillgång till Team Edition for Software Developers?

 2. JohanLindfors says:

  Det är korrekt, utan ni får istället "gratis" genom partnerprogrammet tillgång till det som är funktionellt jämförbart med MSDN Universal idag: Visual Studio 2005 Professional + MSDN Premium.

 3. Niclas says:

  Ok. Mina kollegor använder dessa 5 licenser och får då vara utan Team Edition.

  Men jag som har en separat MSDN Universal har numera tillgång till Team Edition.

  Det är lite förvirrande… Alla hade vi Universal tidigare, men nu är det alltså inte samma sak längre.

  Jag antar att man måste uppfyllta något av de "competencies" som finns för att komma i fas.

 4. L-E Eriksson says:

  Hej!

  Vi är partner inom ISV-kompetensen. Enligt din text kommer vi få tillgång till "Microsoft Visual Studio 2005 Team Edition for Software Developers"

  Kommer denna att finnas tillgänglig på subscriber downloads per automatik för oss? Just nu ser jag bara "Visual Studio 2005 Team Suite Trial Edition".

Comments are closed.

Skip to main content